پرش به محتوای اصلی

لحظه رصد پهپادی و دستگیری عوامل حمله به مأموران پاسگاه در زاهدان

کد خبر 955847

عوامل حمله به گشت پاسگاه “چشمه زیارت” زاهدان با تلاش مأموران پلیس اطلاعات و امنیت انتظامی و سربازان گمنام امام زمان(عج) در سیستان و بلوچستان ظرف کمتر از چند ساعت از ارتکاب به جرم شناسایی و دستگیر شدند.

شب گذشته با تلاش مأموران پلیس اطلاعات و امنیت انتظامی و سربازان گمنام امام زمان(عج) در سیستان و بلوچستان عوامل حمله به گشت پاسگاه “چشمه زیارت” زاهدان ظرف کمتر از چند ساعت شناسایی و سپس دستگیر شدند.

سردار قنبری فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان در این خصوص، گفت: با اشراف اطلاعاتی خوب ما دو نفر از عواملی که با حمله ناجوانمردانه به مأموران گشت انتظامی پاسگاه چشمه زیارت زاهدان باعث شهادت سرباز مدافع امنیت «بهزاد براهویی» و مجروحیت ستوان‌یکم «مهدی هاشمزهی» شدند, دستگیر شده به اقدامات مجرمانه خود اقرار کردند.

در ادامه فیلم نحوه دستگیری و اقرار متهمان دستگیرشده را مشاهده می‌کنید.

تسنیم 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.