پرش به محتوای اصلی

قیمت گوشت گاو تا محرم ثابت خواهد ماند

کد خبر 10640
94

رییس اتحادیه گوشت گاو تهران گفت: تولید گوشت گاو جوابگوی مصرف بازار است و در کنار این تولید مقادیری واردات هم صورت می‌گیرد، پیش‌بینی می کنیم قیمت گوشت گاو افزایش پیدا نکند.

 علی خندان در خصوص وضعیت گوشت گاو در بازار داخل گفت: حدود 8 ماه است که قیمت گوشت گاوی تغییری نداشته است، این موضوع ناشی از پایین آمدن قدرت خرید مصرف کننده و عرضه بالای گوشت گاو در بازار است.

وی افزود: واردات گوشت گاوی برزیلی در کنار تولید این محصول در داخل موجب شده است احتمال هر گونه افزایش قیمت در خصوص گوشت گاوی منتفی باشد.

خندان ادامه داد: پیش بینی گران نشدن قیمت گوشت گاوی در ماه های رمضان و محرم ادامه خواهد داشت و در این دو مقطع که افزایش مصرف هم اتفاق می افتد، تولید داخلی جوابگوی مصرف خواهد بود.

رییس اتحادیه تهیه و توزیع گوشت گاو قیمت های گوشت گاو و گوساله را برای مصرف کننده در بازار امروز – شنبه – به این شرح اعلام کرد:

قیمت گوشت گوساله مخلوط برای مصرف کننده کیلویی 37 هزار تومان

قیمت گوشت گاوی (صاف) برای مصرف کننده کیلویی 42 هزارتومان

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.