پرش به محتوای اصلی

قیمت کالاهای اساسی در طرح کالابرگ جدید ثابت می ماند

کد خبر 1169047
ممنوعیت افزایش قیمت کالاهای اساسی

غلامرضا نوری قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، در توضیح تازه‌ترین جزئیات طرح کالابرگ اعلام کرد که قیمت کالاهای اساسی مانند گوشت، مرغ، برنج و روغن در این طرح بدون تغییر و ثابت باقی خواهد ماند و نوسانات بازار تاثیری بر آن‌ها نخواهد داشت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، نوری قزلجه گفت: «پس از فرمایشات رئیس‌جمهور، وزارت جهاد کشاورزی اولین و منسجم‌ترین پیشنهاد را ارائه کرد که مورد توجه رئیس‌جمهور قرار گرفت و ایشان دستور نهایی شدن آن در روزهای آینده را صادر کردند.»

او همچنین به تاکید مقام معظم رهبری درباره حفظ ثبات قیمت کالاهای اساسی اشاره کرد و افزود: «با اجرای طرح کالابرگ، دریافت‌کنندگان کالاها می‌توانند محصولات اساسی را با قیمت ثابت و بدون تاثیرپذیری از نوسانات بازار دریافت کنند.»

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: «در شرایط اقتصادی و نوسانات بازار، اصلاح یا تغییر قیمت شامل کالاهای تحت پوشش کالابرگ نخواهد شد و در حال حاضر اقدامات لازم برای اجرای این طرح در حال انجام است و امیدواریم هرچه سریع‌تر عملیاتی شود.»

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.