پرش به محتوای اصلی

قیمت نفت خام سقوط کرد/ برنت وارد کانال ۶۳ دلاری شد

کد خبر 795434
قیمت-نفت-خام-سقوط-کرد

قیمت نفت خام در معاملات امروز سه‌شنبه ۳ فروردین ۱۴۰۰، با نگرانی از کاهش تقاضا به علت وضع محدودیت‌های قرنطینه‌ای جدید در اروپا، سقوط کرد.

تا ساعت ۹:۵۹ به وقت تهران، قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت بنچ‌مارک بین‌المللی برنت ۰.۹۹ درصد سقوط کرد و به ۶۳.۹۸ دلار رسید.

قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام نیمه‌سنگین تگزاس غرب آمریکا (دابلیوتی‌آی)، ۱.۱ درصد سقوط کرد و به ۶۰.۹۳ دلار رسید.

به گزارش دانشجو، با شدت گرفتن کرونا و وضع مقررات و محدودیت‌های جدید در اروپا برای کنترل شیوع ویروس و مشکلات به وجود آمده در توزیع واکسن، حالا دیگر چشم‌انداز ریکاوری سریع تقاضای نامحتمل به نظر می‌رسد.

هر دو شاخص نفت هفته گذشته بیش از ۶ درصد سقوط کرده بودند، در صورتی که ماه قبل را با امید به ریکاوری اقتصاد جهانی و تمدید کاهش تولید اوپک پلاس با رشدی قدرتمند به پایان برده بودند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.