پرش به محتوای اصلی

قیمت خودرو ۷ مهر ۱۴۰۵ / افزایش قیمت خودرو ترمز برید

کد خبر 1233651
قیمت خودرو ۷ مهر ۱۴۰۵

قیمت خودرو امروز سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ در حالی اعلام شد که بازار خودرو همگام با افزایش قیمت طلا و ارز، بار دیگر در مسیر صعودی قرار گرفته است. عبور قیمت طلا از مرز ۲۴ میلیون تومان و رسیدن نرخ ارز به ۲۴۴ هزار تومان، امروز بر انتظارات قیمتی بازار خودرو اثر گذاشت و قیمت بخش قابل‌توجهی از خودروهای داخلی و مونتاژی افزایش یافت.

بازتاب_ بازار خودرو همچنان با رکود معاملاتی و کاهش حجم خرید و فروش مواجه است و قیمت‌های اعلامی فروشندگان لزوماً به معنای انجام معامله قطعی نیست. با این حال، رشد قیمت برخی خودروهای داخلی در مهرماه نشان می‌دهد بازار همچنان تحت تأثیر نوسانات متغیرهای اقتصادی و انتظارات فعالان قرار دارد.

حساسیت بازار به متغیرهای اقتصادی

قیمت خودرو در بازار آزاد معمولاً به چند متغیر اصلی واکنش نشان می‌دهد که نرخ ارز، حجم تحویل خودرو از سوی خودروسازان و انتظارات تورمی از مهم‌ترین آنها هستند. انتظارات تورمی به پیش‌بینی فعالان بازار از سطح قیمت‌ها در ماه‌های آینده اشاره دارد؛ به این معنا که هرچه احتمال افزایش قیمت‌ها بیشتر ارزیابی شود، تمایل به خرید دارایی‌های بادوامی مانند خودرو نیز می‌تواند افزایش پیدا کند. در شرایط فعلی، همزمانی رشد نرخ ارز و طلا با افزایش قیمت برخی خودروها، نشان می‌دهد بازار خودرو همچنان نسبت به تحولات اقتصادی حساس است.

قیمت خودروهای داخلی
در بازار خودروهای داخلی، روند قیمت‌ها امروز عمدتاً افزایشی بود و چند مدل رشد قابل‌توجهی را نسبت به روز گذشته تجربه کردند. در میان خودروهای مورد بررسی، تارا اتوماتیک بیشترین افزایش قیمت را ثبت کرد و پس از آن سورن XU۷P و پژو ۲۰۷ اتوماتیک قرار گرفتند.

خودرو قیمت (تومان) تغییر
سورن XU۷P ۱,۸۸۰,۰۰۰,۰۰۰ ‎+۳۰ میلیون
پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۲,۹۶۵,۰۰۰,۰۰۰ ‎+۳۰ میلیون
دنا پلاس ۶ دنده ۲,۴۴۳,۰۰۰,۰۰۰ ‎+۸ میلیون
تارا اتوماتیک ۳,۳۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ‎+۵۰ میلیون
ساینا دوگانه‌سوز ۱,۶۲۷,۰۰۰,۰۰۰ ‎+۲۷ میلیون
کوییک S صفر ۱,۴۱۹,۰۰۰,۰۰۰ ‎+۱۰ میلیون

قیمت سورن XU۷P نسبت به روز گذشته ۳۰ میلیون تومان افزایش یافت و به یک میلیارد و ۸۸۰ میلیون تومان رسید.

همچنین قیمت پژو ۲۰۷ اتوماتیک نیز با رشد ۳۰ میلیون تومانی، دو میلیارد و ۹۶۵ میلیون تومان اعلام شد.

از سوی دیگر، قیمت دنا پلاس ۶ دنده امروز ۸ میلیون تومان افزایش یافت و دو میلیارد و ۴۴۳ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

قیمت تارا اتوماتیک امروز با افزایش ۵۰ میلیون تومانی، در سطح سه میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان قرار گرفت.

در بازار محصولات سایپا نیز قیمت‌ها افزایشی بود. قیمت ساینا دوگانه‌سوز نسبت به روز گذشته ۲۷ میلیون تومان گران شد و به یک میلیارد و ۶۲۷ میلیون تومان رسید.

قیمت کوییک S صفر نیز امروز با افزایش ۱۰ میلیون تومانی، یک میلیارد و ۴۱۹ میلیون تومان معامله شد.

قیمت خودروهای مونتاژی
در بازار خودروهای مونتاژی نیز روند قیمت‌ها افزایشی بود و برخی مدل‌ها در روزهای اخیر رشد قابل‌توجهی را تجربه کرده‌اند. در این میان، افزایش قیمت آریزو ۵ یکی از مهم‌ترین تغییرات قیمتی ثبت‌شده در میان خودروهای مورد بررسی است.

خودرو قیمت (تومان) تغییر
آریزو ۵ ۴,۱۴۰,۰۰۰,۰۰۰ ‎+۴۴۰ میلیون در دو روز گذشته
فیدلیتی پرستیژ ۷ نفره ۷,۷۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ‎+۲۰ میلیون
هایما S۷ پرو ۵,۶۳۰,۰۰۰,۰۰۰ ‎+۸ میلیون
فونیکس FX ۶,۴۵۰,۰۰۰,۰۰۰ ‎+۵۰ میلیون
جک J۴ صفر ۲,۷۵۰,۰۰۰,۰۰۰ —

قیمت آریزو ۵ طی دو روز گذشته ۴۴۰ میلیون تومان افزایش یافته و به چهار میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان رسید.

همچنین قیمت فیدلیتی پرستیژ ۷ نفره نیز امروز با افزایش ۲۰ میلیون تومانی، هفت میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان اعلام شد.

از سوی دیگر، قیمت هایما S۷ پرو نسبت به روز گذشته ۸ میلیون تومان افزایش یافت و در سطح پنج میلیارد و ۶۳۰ میلیون تومان قرار گرفت.

قیمت فونیکس FX نیز امروز ۵۰ میلیون تومان گران شد و شش میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان در بازار به فروش می‌رسد.

قیمت جک J۴ صفر نیز در بازار دو میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان معامله شد.

برای مقایسه تازه‌ترین قیمت بازار و نمایندگی خودروها، صفحه قیمت روز خودرو در بازار بازتاب را ببینید.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.