پرش به محتوای اصلی
رئیس کمیسیون محیط‌زیست و توسعه پایدار شورای شهر تبریز:

قلع و قمع درختان منطقه زعفرانیه ناگوار بود

یکشنبه ۱۹ فروردین ۱۳۹۷ ۱۶:۰۸
55

رئیس کمیسیون محیط‌زیست و توسعه پایدار شورای شهر تبریز با اشاره به قلع و قمع درختان منطقه زعفرانیه، گفت: این اقدام نامناسب، ناگوار و زننده بود.

به گزارش ایسنا، «سعید نیکوخصلت» در صحن علنی شورا، با بیان این‌که محیط‌زیست به وحدت جوامع مختلف منجر می‌شود، اظهار کرد: قطعی درختان منطقه زعفرانیه تبریز همه شهروندان را آزرده خاطر کرد که این نشانگر دغدغه‌ی مردم نسبت به محیط زیست است.

وی با بیان این‌که رفتارمان در کل دنیا رصد می‌شود، ادامه داد: رفتار و تصمیمات‌مان باید به شکلی باشد که در مقابل مردم و پیشگاه خداوند سربلند شویم.

نیکوخصلت در رابطه با قلع و قمع درختان منطقه زعفرانیه، اظهار کرد: روز اجرای حکم، بنده، مجموعه شهرداری و فرمانداری موضوع را بررسی کرده و در منطقه حضور یافتیم که پس از هشت ساعت تلاش در نهایت اجرای حکم متوقف شد، البته پیش از این نیز با نامه‌نگاری‌های انجام شده با دادگستری، حکم توقف قلع و قمع صادر شده بود که متأسفانه در پرونده به چشم نمی‌خورد، شاید هم به مرحله‌ی اجرا نرسیده است.

رئیس کمیسیون محیط زیست و توسعه پایدار شورای شهر تبریز خاطرنشان کرد: به طور همزمان 120 هزار درخت در سطح شهر در حال کاشت است که متأسفانه این قلع و قمع درختان خستگی را بر تن ما باقی گذاشت.

نیکوخصلت پیگیری شورا در خصوص این موضوع را خواستار شد و گفت: زمان اجرای حکم شاهد صحنه‌ی دلخراشی در زعفرانیه بودیم و مردم گریه می‌کردند! واقعاً فاجعه بود.

وی یادآور شد: کمیسیون ماده 7 در نخستین جلسه خود در آبان‌ماه سال گذشته این موضوع را بررسی کرد و نامه‌ای در خصوص باغ بودن این زمین نوشت.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.