پرش به محتوای اصلی

قرارداد برانکو رسما فسخ شد

کد خبر 610056
10

با اعلام باشگاه الاهلی عربستان قرارداد برانکو ایوانکوویچ سرمربی این تیم رسما فسخ شد.

باشگاه الاهلی عربستان شب گذشته به صورت رسمی اعلام کرد که برانکو ایوانکوویچ را از سرمربیگری این تیم کنار گذاشته است و «صالح المحمدی» مربی عربستانی به طور موقت به جای برانکو انتخاب شده است. قرار است صالح المحمدی الاهلی را برای بازی هفته بعد این تیم مقابل الفتح آماده کند.

طبق اعلام رسانه های عربستانی، شاهزاده «منصور بن مشعل» مدیر باشگاه الاهلی هزینه فسخ قرارداد برانکو را که در حدود ۸ میلیون ریال (واحد پول عربستان) است تقبل کرده. یکی از دلایل اخراج رسمی دیرهنگام برانکو هم فراهم کردن شرایط پرداخت غرامت او بوده است.

به گزارش مهر،تمرین تیم الاهلی هم روز گذشته در غیاب برانکو و دستیارانش برگزار شد و کادر فنی جدید الاهلی کارش را در این تیم شروع کرد.

برانکو در حالی از الاهلی اخراج شد که تنها دو ماه در این تیم کار کرد و در لیگ عربستان صاحب یک برد، یک باخت و یک تساوی شد. در لیگ قهرمانان آسیا هم الاهلی در بازی رفت با الهلال شکست خورد و در بازی برگشت به پیروزی رسید اما از راهیابی به مرحله یک چهارم نهایی بازماند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.