پرش به محتوای اصلی

قایدی نشد، استراماچونی یک استقلالی دیگر را می‌خواهد

کد خبر 844436
قایدی نشد، استراماچونی یک استقلالی دیگر را می‌خواهد

سرمربی ایتالیایی الغرافه بعد از ناکامی در جذب قایدی این بار به دنبال شیخ دیاباته است.

شیخ دیاباته یکی از بازیکنانی بود که توسط استراماچونی به استقلال آورده شد. این بازیکن بلند قد نمایش بسیار خوبی در فصل نخست حضورش در استقلال داشت و عنوان آقای گلی را هم در لیگ به دست آورد.

دیاباته در فصل دوم حضور در استقلال خوب کار نکرد و از یک طرف آسیب دیدگی‌های زیادی و از طرف دیگر هم افت بدنی باعث شد تا فصل ناامید کننده‌ای را با آبی پوشان تجربه کند و در نهایت هم قرارداد او تمدید نشد و از استقلال جدا شد.

روزنامه الوطن قطر اعلام کرد که دیاباته به الغرافه نزدیک شده است و استراماچونی سرمربی ایتالیایی این تیم قطری از سران باشگاه خواسته است که تا این مهاجم را جذب کنند.

باتوجه به اینکه دیاباته بازیکن آزاد است به احتمال خیلی زیاد راهی الغرافه شود.

استراماچونی پیش از این هم تلاش کرد تا قایدی را به الغرافه ببرد که رقم پیشنهادی باشگاه پایین بود و او راهی الاهلی امارات شد.

به گزارش همشهری‌آنلاین، این تیم قطری فصل جدید لیگ ستارگان را خوب آغاز کرد و توانست با دو گل الشمال را شکست دهد تا در همین ابتدا صدرنشین لیگ قطر شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.