پرش به محتوای اصلی

«فوق‌لیسانسه‌ها» احتمالاً پاییز روی آنتن می‌رود

کد خبر 584320
63

سریال تلویزیونی «فوق‌لیسانسه‌ها» احتمالاً اواخر پاییز یا زمستان روی آنتن می‌رود.

«زیر همکف» به کارگردانی بهمن گودرزی و تهیه‌کنندگی رضا جودی به پایان راه رسید. تهیه‌کننده این سریال با تأیید این خبر اعلام کرد که کار تحویل شبکه یک شده و زمانِ پخش را آن‌ها به تناسب زمان و موقعیت‌های نمایشی تلویزیون تعیین می‌کنند.

در خلاصه داستان این سریال که در ابتدا با عنوان «چندراه» کلید خورد، آمده است: «زندگی قانون‌های زیادی داره. ولی به نظر من مهم‌ترینش اینه که راحت، نه بگی و هیچ‌وقت از نه گفتن نترسین. موافقین؟ نه؟» این سریال یک طنز اجتماعی است و فکر می‌کنم مردم هم آن را دوست داشته باشند. چراکه این سریال نیز در همان راستای کارهای سینمایی که داشتم، انجام شده است. چه از لحاظ نوع روایت و قصه و همچنین برگزاری و اجرا. در واقع امیدوارم که اتفاق خوبی برای آن بیفتد.

هومن شاهی، خاطره حاتمی، بهادر مالکی، عزت‌الله مهرآوران، محمود جعفری، نادر داهیم، پریسا مقتدی، یزدان فتوحی، ویدا جوان، پریسا گل دوست، نگین معتضدی و سامان دارابی از جمله بازیگرانی هستند که در سریال زیر همکف به ایفای نقش می‌پردازند.

رضا جودی درباره سریال تلویزیونی «فوق‌لیسانسه‌ها» توضیح داد: فوق‌لیسانسه‌ها در شهرک همای تهران به کار خودش ادامه می‌دهد. این کار قطعاً جذاب‌تر از فصل‌های قبلی است ولی با توجه به مشغله بازیگران و کارگردان این سریال در پروژه‌های سینمایی، ساخت فصل بعدی «فوق‌لیسانسه‌ها» کار سختی است و بعید می‌دانم این مجموعه فصل بعدی داشته باشد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.