پرش به محتوای اصلی

فوری/ شنیده شدن صدای انفجار مهیب در شیراز

کد خبر 1212603
انفجار (1)

رئیس ستاد هماهنگ‌کننده ارتش در استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به شنیده شدن صدای انفجار در برخی مناطق شیراز اعلام کرد: این عملیات مربوط به خنثی‌سازی مهمات عمل‌ نشده است و در چارچوب برنامه‌ای کنترل‌شده انجام می‌شود.

به گزارش ایسنا، محمد فرهادی با توضیح علت صدای انفجارهای شنیده شده در شهر شیراز، تصریح کرد: این اتفاقات مربوط به عملیات خنثی‌سازی مهمات عمل‌نشده است که در ساعات روز و به‌صورت کنترل‌شده انجام می‌گیرد.

رئیس ستاد هماهنگ‌کننده ارتش در فارس افزود: مهمات مورد بررسی و خنثی‌سازی، به‌جامانده‌ از تجاوزات اخیر آمریکایی-صهیونیستی است که در حال حاضر عملیات پاک‌سازی و خنثی‌سازی آن‌ها در حال انجام است.

فرهادی در خصوص بازه زمانی و مکان این عملیات توضیح داد: عملیات خنثی‌سازی این مهمات از روز شنبه ششم تیرماه آغاز شده و تا روز چهارشنبه دهم تیرماه ادامه خواهد داشت.

رئیس ستاد هماهنگ‌کننده ارتش در استان‌های فارس و کهگیلویه و بویراحمد افزود: محدوده این عملیات و انفجارهای کنترل‌شده، در حریم پایگاه هوایی شهید دوران و فرودگاه شیراز متمرکز است.

وی در پایان ‌از شهروندان خواست تا در برابر شنیدن این صداها نگران نباشند و تأکید کرد که تمامی این اقدامات تحت نظارت دقیق متخصصان و با رعایت کامل پروتکل‌های ایمنی در حال انجام است.

ايسنا/

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.