پرش به محتوای اصلی

فعال اصولگرا: کنسرت شجریان مانور براندازی بود

کد خبر 1162788
صادق کوشکی

محمد صادق کوشکی نوشت: دولت پزشکیان می خواهد میدان آزادی را به صحنه قدرت نمایی دختران و پسرانی تبدیل کند که در آشوب‌های ۱۴۰۱ توانایی خود را در بر هم زدن امنیت و نظم جامعه به نمایش گذاشتند!

محمدصادق کوشکی :

برپایی کنسرت فرزند شجریان در میدان آزادی آن هم در زمانی که کفایت رئیس جمهور و دولتش در قطع ۴ ساعته برق،دلار بالای ۱۰۰ هزار تومان و گرانی جهشی مایحتاج مردم نمایان شده،یک هدف بیشتر ندارد: دولت پزشکیان می خواهد میدان آزادی را به صحنه قدرت نمایی دختران و پسرانی تبدیل کند که در آشوب‌های ۱۴۰۱ توانایی خود را در بر هم زدن امنیت و نظم جامعه به نمایش گذاشتند!

هر عاقلی می فهمد که آن روز به بهانه موسیقی و کنسرت،مانور برهنگی و براندازی برپا خواهند کرد تا از رهگذر این نمایش قدرت،رهبری و نیروهای انقلاب را به تسلیم در برابر آمریکا و اروپا بکشانند و در برابر حضور میدانی وفاداران به نظام، خودی نشان بدهند و بگویند:ما هم هوادار خیابانی داریم و می توانیم برای فشار به نظام برای بالابردن دستها در برابر خواسته‌های آمریکا و اروپا، از تجمعات خیابانی بهره ببریم!

دعوت به تجمع در میدان آزادی(به بهانه کنسرت)ذهن آشنایان با تاریخ معاصر را به سمت و سوی تجمعات هواداران بنی صدر در سال‌ ۱۳۵۹ می بَرَد.تجمعاتی که بنی صدر برای قدرت نمایی در برابر امام و امت امام به راه می انداخت و بدون استثنا به درگیری و آشوب خیابانی ختم می شد. تجمعاتی برای باج گیری از مردم انقلابی و رهبر انقلاب!

 خبرآنلاین/

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.