پرش به محتوای اصلی

فضای دانشگاه دستخوش آشوب و اغتشاش نشود

کد خبر 944159
واکنش+وزیر+علوم+به+اغتشاشات+در+دانشگاه

محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم تحقیقات و فناوری با بیان اینکه با پیگیری های به عمل آمده اکثر دانشجویانی که به دلیل حضور در ناآرامی‌های اخیر، دستگیر شده بودند آزاد شدند، گفت: تلاش برای آزادی مابقی دانشجویان نیز ادامه دارد.

زلفی گل تاکید کرد که از همان ابتدای ناآرامی‌های به وجود آمده، شخصاً پیگیر مسائل دانشجویان دستگیر شده بوده و با دادستان جلسات متعدد برگزار کرده و شرایط دانشجویان را جویا شده است. فضای دانشگاه نباید هرگز دستخوش آشوب، اغتشاش و نا‌امنی شود

وی با تاکید بر اینکه فضای دانشگاه، فضای مقدس تحصیل علم و دانش و معرفت است و هرگز نباید دستخوش آشوب، اغتشاش و نا‌امنی شود، گفت: در دانشگاه ظرفیت‌های خوبی برای بیان نظرات و عقاید وجود دارد که کرسی‌های آزاد اندیشی و تریبون‌های آزاد نمونه های آن هستند.

وزیر علوم تحقیقات و فناوری با بیان اینکه همه دانشجویان را همچون فرزندان خود می‌دانیم، تصریح کرد: این جوانان سرمایه‌های ارزشمند جامعه و آینده‌سازان میهن هستند و ما باید تمام و کمال از آنان حفاظت و صیانت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: اکثر دانشجویانی که دستگیر شده بودند، با همکاری خوب دستگاه‌های امنیتی و قضایی آزاد شدند و برای آزادی تعداد کمی از دانشجویان نیز که تشکیل پرونده شده است، در حال رایزنی هستیم.

زلفی گل در پایان از مسئولان دستگاه‌های قضایی و امنیتی برای همراهی و مساعدت‌های لازم در جهت آزادی دانشجویان قدردانی و ابراز امیدواری کرد که در سال تحصیلی جدید دانشجویان بتوانند در فضایی آرام و بدون دغدغه به تحصیل علم و دانش ادامه دهند و مسیر پیشرفت و تعالی جامعه را طی کنند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.