پرش به محتوای اصلی

فرود اضطراری هواپیمای کیش‌ایر در مهرآباد + توضیحات ایرلاین

کد خبر 5399
55

پرواز شماره 70451 شرکت هواپیمایی کیش‌ایر که 14:30 امروز تهران را به مقصد شیراز ترک کرده بود به دلیل به وجود آمدن یک نقص فنی مجبور به بازگشت به تهران شد.

یکی از مسافران این پرواز در این رابطه گفت: پس از آنکه این هواپیما پرواز خود را به سمت شیراز آغاز کرد خلبان به دلیل به وجود آمدن نقص فنی مجبور به بازگشت به مهرآباد شد.

وی خاطرنشان کرد: پس از بازگشت به تهران مسافران برای چند دقیقه داخل هواپیما باقی ماندند تا با تصمیم شرکت نسبت به جایگزین کردن هواپیما یا برطرف کردن نقص فنی، اقدامات لازم انجام شود.

در این زمینه محمد تقی جدیدی – مدیرعامل شرکت هواپیمایی کیش‌ایر، اظهار کرد: پس از آنکه هواپیمای بوئینگ شرکت کیش‌ایر تهران را به مقصد شیراز ترک کرد به دلیل به وجود آمدن یک نقص فنی خلبان تصمیم گرفت به فرودگاه مهرآباد بازگردد. این اتفاق به این دلیل افتاد که تیم فنی و فرودگاه اصلی هواپیما، در تهران قرار دارد و برای برطرف کردن نقص نیاز به بازگشت به مهرآباد بود.

به گفته وی، چند دقیقه پس از فرود در مهرآباد با هماهنگی‌های انجام شده هواپیمای جایگزینی در اختیار مسافران قرار گرفت که در حال حاضر فرآیند جابه‌جایی آنها و از سر گرفتن پرواز در دستور کار قرار دارد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.