فجیره خالی از نفتکش شد؛ تصاویر ماهواره‌ای از توقف صادرات

    کد خبر :1203234
فجیره خالی از نفتکش شد

فجیره تقریباً خالی شد؛ تنها دو نفتکش در بندر ماندند.

تصاویر جدید ماهواره‌ای نشان می‌دهد صادرات نفت از بندر فجیره در امارات، پس از اصابت پرتابه‌های ناشناس، به شدت تحت تأثیر قرار گرفته و این بندر عملاً خالی از نفتکش شده است.

تنها ۲ نفتکش در فجیره باقی ماند

بر اساس تصاویر ماهواره‌ای منتشر شده، در حال حاضر فقط ۲ نفتکش در نزدیکی بندر فجیره حضور دارند و تنها یک کشتی VLCC (very large crude carrier) در محل پهلوگیری ترمینال بندر دیده می‌شود.

کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند با ادامه این وضعیت، صادرات نفت خام امارات در ماه آینده باز هم کاهش پیدا کند.

کاهش ۴۵ درصدی تولید نفت امارات در ماه مارس

گفتنی است تولید نفت خام این کشور در ماه مارس نسبت به ماه قبل، بیش از ۴۵ درصد کاهش یافته بود و اکنون این بحران در بخش صادرات نیز تشدید شده است.

جزئیات بیشتر درباره حادثه ناشناس

این تحولات در حالی رخ می‌دهد که هنوز منبع و ماهیت «پرتابه‌های ناشناس» که منجر به این وضعیت شده، به صورت رسمی اعلام نشده است. اما ناظران تأکید دارند که هرگونه اختلال در صادرات نفت فجیره، می‌تواند تأثیر مستقیمی بر قیمت جهانی نفت و ثبات انرژی در منطقه داشته باشد.

شرایط بندر فجیره در روزهای آینده از اهمیت ویژه‌ای برخوردار خواهد بود.

فجیره خالی از نفتکش

فجیره خالی از نفتکش

 

0
نظرات
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد نظرات حاوی الفاظ و ادبیات نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد

دیدگاهتان را بنویسید