پرش به محتوای اصلی

فان دایک: فکر نمی‌کردم روزی نامزد توپ طلا شوم

کد خبر 653344
فان-دایک

مدافع هلندی باشگاه لیورپول گفت: فکر نمی‌کردم روزی نامزد توپ طلا شوم.

مراسم توپ طلای فوتبال جهان در سال 2019 در تئاتر دوشاتله شهر پاریس برگزار شد و در نهایت لیونل مسی موفق شد برای ششمین بار توپ طلای فوتبال جهان را بدست آورد.

 

اعجوبه آرژانتینی در شرایطی به این عنوان رسید که رقیبی سرسخت به نام ویرجیل فان دایک داشت اما در نهایت او بالاتر از مدافع هلندی این عنوان را بدست آورد.

 

به گزارش فارس،فان دایک پس از ناکامی در رسیدن به توپ طلا اظهار داشت: اگر چه نتوانستم به توپ طلا برسم اما دوران حرفه‌ای فوتبال من ادامه خواهد داشت و سال‌های پیش‌رو در انتظار من است. هیچ وقت فکر نمی‌کردم روزی در میان نامزدهای توپ طلا حضور داشته باشم. دوران حرفه‌ای من ادامه دارد و قطعا روزهای پیش رو از رسیدن به توپ طلا برایم مهمتر است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.