پرش به محتوای اصلی

غیبت ۳ بازیکن النصر در سفر به تهران قطعی شد

کد خبر 1126292
بازیکن النصر سفر به تهران

النصر در حالی به تهران سفر می‌کند که برخی از بازیکنان کلیدی‌اش را در اختیار ندارد.

سلطان الغنام، اوتاویو مونتیرو و عبدالله الخیبری به دلیل مصدومیت از ناحیه عضله ران پا باید سه هفته تحت درمان قرار گیرند و قادر به همراهی تیم در مسابقات داخلی لیگ عربستان و لیگ نخبگان آسیا نخواهند بود.

این تیم که عصر امروز (یکشنبه) برای برگزاری دیدار دور هشتم گروه غرب لیگ نخبگان فوتبال آسیا مقابل پرسپولیس به تهران سفر می‌کند، علاوه بر غیبت قطعی سه بازیکن مذکور، احتمالاً کریستیانو رونالدو، کاپیتان پرتغالی تیم و آیمریک لاپورت، مدافع اسپانیایی نیز در این سفر حضور نخواهند داشت.

به گزارش تسنیم، دیدار پرسپولیس و النصر ساعت 19:30 دوشنبه هفته جاری در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد. در حال حاضر، النصر با 16 امتیاز در رتبه سوم گروه غرب قرار دارد، در حالی که پرسپولیس با 6 امتیاز رتبه نهم را به خود اختصاص داده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.