پرش به محتوای اصلی

غرق شدن 2 جوان در سواحل رامسر

کد خبر 740158
غرق-شدن-2-جوان-در-سواحل-رامسر

به گزارش پایگاه خبری پلیس، سرهنگ “علی قیصری” اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر وقوع حادثه در دریا، بلافاصله ماموران کلانتری مرکزی به محل حادثه اعزام شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان رامسر، افزود: ماموران با حضور در محل دریافتند 2 مرد 25 و 35 ساله که ساعت حدود 8 شب گذشته به همراه 8 نفر دیگر از همراهانشان برای شنا به دریا رفته بودند به علت عدم آشنایی به فنون شنا در محدوده خارج از طرح در دریا غرق شدند.

سرهنگ قیصری اظهار کرد: با حضور عوامل امدادی جسد یکی از این افراد کشف و تلاش برای کشف جسد نفر دوم همچنان ادامه دارد.

فرمانده انتظامی شهرستان رامسر به مردم و مسافران عزیز توصیه کرد: از شنا در محدوده‌ خارج از طرح خودداری کرده و حتما همکاری لازم را با غریق نجات‌ها داشته باشند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.