پرش به محتوای اصلی

عمار حکیم: عراق باید راه تنفس ایران باشد

کد خبر 341969
93

رهبر جریان حکمت ملی عراق گفت که وظیفه دینی و اخلاقی ما ایستادن در کنار جمهوری اسلامی ایران است چرا که این کشور در کلیه بحران‌ها کنار ما ایستاد.

به گزارش العالم ، سید عمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق در جلسه هفتگی روز چهارشنبه خود که در آن عده ای از نخبگان و نمایندگان و مسئولین جریان الحکمه حضور پیدا کردند گفت: جمهوری اسلامی ایران در معرض فشار و تحریم و حمله‌ای است که اقتصاد و نظام سیاسی آن را هدف قرار داده است؛ از همه می‌خواهم که در این بحران در کنار جمهوری اسلامی ایران بایستند و این کشور را یاری کنند.

وی افزود: در این بحران عراق باید راه تنفسی برای جمهوری اسلامی ایران باشد، وظیفه ی دینی و اخلاقی ما ایستادن در کنار جمهوری اسلامی ایران است چرا که این کشور در کلیه بحران‌ها کنار ما ایستاد، ما به عنوان سیاست مردان عراق باید در راستای نزدیک کردن رویکردها و کاهش فشار با همکاری جامعه بین‌الملل و جمهوری اسلامی ایران به بهترین نحو نقش ایفا کنیم.

سید عمار حکیم اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران عمق استراتژیک عراق است و حدود 1300 کلیومتر مرز مشترک با این کشور داریم، همچنین منافع و رابطه ها و وابستگی هایی با هم داریم که امکان ندارد به آن بی توجه بود، ما مطمئن هستیم که جمهوری اسلامی ایران با توجه به حکمت و هوشمندی رهبر آن بر این بحران فائق خواهد شد.

وی تصریح کرد: گمان نمی‌کنم که جمهوری اسلامی ایران میلی به جنگ داشته باشد آمریکا و منطقه نیز جنگ را به نفع خود نمی‌بینند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.