پرش به محتوای اصلی

علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام مشخص شد

کد خبر 1182135
فرودگاه امام

محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، با اشاره به مشکلات زیست‌محیطی اطراف فرودگاه امام خمینی، دلیل بوی نامطبوع این منطقه را فاضلاب شهرهای اطراف عنوان کرد.

به گزارش خبرآنلاین، قائم‌پناه ظهر دوشنبه در جریان بازدید از تصفیه‌خانه فاضلاب پرند گفت که اقدامات وزارت نیرو توانسته بحران آب در تهران و اطراف آن را کنترل کند و مانع بروز اختلال جدی در تأمین آب پایتخت شود.

وی با قدردانی از عملکرد وزارت نیرو و شرکت‌های تابعه، تأکید کرد که مدیریت مناسب موجب شد مصرف آب حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد کاهش یابد و انتقال آب طالقان نیز نقش کلیدی در کنترل شرایط داشته باشد.

قائم‌پناه با اشاره به ظرفیت‌های فنی تصفیه‌خانه پرند، آن را نمونه‌ای از فناوری‌های نوین در حوزه فاضلاب توصیف کرد و افزود: آب پس از تصفیه دوباره در صنعت و کشاورزی مصرف می‌شود و بخشی از آن نیز به گاز متان تبدیل شده و برای تولید برق استفاده می‌شود.

وی در ادامه با تأکید بر مشکلات زیست‌محیطی اطراف فرودگاه امام خمینی گفت: «رفع بوی نامطبوع نیازمند تکمیل سریع پروژه‌های در دست اجرا است.» او همچنین تصریح کرد که دولت تمامی اعتبارات مصوب برای این پروژه‌ها را تخصیص داده و آماده پرداخت هر میزان اعتبار مصوب آینده است.

معاون اجرایی رئیس‌جمهور با اشاره به فشارهای خارجی، محدودیت‌های ارزی، کاهش صادرات نفت و خشکسالی، تأکید کرد که دولت با مدیریت و همراهی مردم در تلاش است تا از این چالش‌های حساس عبور کند و رضایت مردم را جلب نماید.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.