پرش به محتوای اصلی

عقب‌افتادگی ۴۹ درصدی حقوق کارگران از تورم

کد خبر 271816
73

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری با بیان اینکه دستمزد کارگران ۴۹ درصد از تورم عقب افتاده است، گفت: حقوقی که امروز کارگران می‌گیرند، تنها کفاف ۱۵ روز ماه را می‌دهد و معیشت آن‌ها به سختی می‌گذرد.
حسن صادقی در دهمین جشنواره نشان خدمت به قانون کار، برگزاری پرشکوه روز کارگر و حضور و همبستگی کارگران سراسر کشور را خواستار شد و گفت: فردا روز کارگر و روز نگاه جامعه کارگری با اعلام حضورشان مطالبات و خواسته‌های صنفی خود را اعلام خواهند کرد.

وی گفت: فردا روز در خانه ماندن طبقه کارگر نیست و اگر می‌خواهیم مطالبات قانونی خود را به گوش دولتمردان و مسئولان برسانیم باید مشارکت حداکثری خود را نشان بدهیم.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.