پرش به محتوای اصلی

عطاری‌ها فقط مجاز به فروش گیاهان دارویی هستند

کد خبر 546675
36

مدیرکل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه عطاری‌ها تنها مجاز به عرضه گیاهان دارویی هستند، گفت: فروش داروهای گیاهی تنها در داروخانه مجاز بوده و عرضه آن در عطاری‌ها ممنوع است.

مهناز خانوی با تاکید بر اینکه عطاری‌ها تنها اجازه فروش گیاهان دارویی بسته بندی و فله را دارند، اظهار کرد: اگر فرآورده‌ای بسته بندی بوده و ادعای درمانی داشته باشد مجاز به عرضه در عطاری‌ها نیست.

به گزارش  تسنیم؛ وی با تاکید بر اینکه فروش فرآورده‌ای که شکل دارویی دارد در عطاری ممنوع است، تصریح کرد: تهیه این فرآورده‌ها تنها از داروخانه‌های مورد تائید سازمان غذا و دارو مجاز است.

به گفته خانوی سازمان غذا و دارو بر فعالیت داروخانه‌ها نظارت دارد و فرآورده از نظر تاریخ، سلامت، مجوز، بررسی علمی قابل اعتماد هستند، بنابراین توصیه می‌کنیم مردم برای تهیه فراورده‌های سلامت محور به داروخانه‌ها مراجعه کنند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.