پرش به محتوای اصلی

عضو جامعه مدرسین: آیت‌الله یزدی قبل از نگارش نامه در جلسه جامعه مدرسین، موضوع دیدار آیت‌الله شبیری زنجانی با رئیس دولت اصلاحات را مطرح و نسبت به آن ابراز ناراحتی کرده بود

کد خبر 405827
27

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم نسبت به دیدار آیت‌الله شبیری زنجانی از مراجع تقلید با برخی چهره‌های سیاسی در جلسه جامعه مدرسین واکنش نشان داده بود.

آیت‌الله محمد یزدی، رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در واکنش به تصویری که از دیدار آیت‌الله سیدموسی شبیری زنجانی با رئیس دولت اصلاحات و چند روحانی دیگر منتشر شده بود، نامه‌ای سرگشاده به این مرجع تقلید نوشت.

به نوشته ایرنا، ادبیات این نامه به‌گونه‌ای بود که واکنش بسیاری از چهره‌های حوزه علمیه قم را در پی داشت، تا آنجا که آیت‌الله عندلیب همدانی در اعتراض به این نامه از عضویت در جامعه مدرسین حوزه علمیه قم کناره‌گیری کرد.

اما این نامه درحالی نوشته شده است که آیت‌الله یزدی قبل از نگارش نامه در یکی از جلسات جامعه مدرسین موضوع دیدار آیت‌الله شبیری زنجانی با رئیس دولت اصلاحات را مطرح و نسبت به آن ابراز ناراحتی می‌کند.

با این حال، یکی از اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه که نخواست نامش فاش شود می‌گوید که در آن جلسه هرچند که آیت‌الله یزدی نسبت به این دیدار ابراز ناراحتی کرد، اما نگفت که می‌خواهد به آیت‌الله شبیری زنجانی نامه بنویسد.

او همچنین می‌گوید که آیت‌الله یزدی حتماً می‌دانسته که اگر موضوع نامه را مطرح کند، اعضا با آن مخالفت می‌کنند، به همین خاطر موضوع نگارش نامه را در جلسه مطرح نکردند. از طرف دیگر، شاید هم با عده‌ای برای نگارش نامه مشورت کرده باشند ولی به‌هرحال در جلسه چیزی درباره نگارش نامه مطرح نشد.

به‌تازگی تصویری از دیدار آیت‌الله شبیری زنجانی با عبدالله نوری، وزیر کشور دولت اصلاحات، سیدمحمد موسوی خویینی‌ها، دبیر مجمع روحانیون مبارز، رئیس دولت اصلاحات، غلامحسین کرباسچی، دبیر کل حزب کارگزاران سازندگی، عبدالمجید معادیخواه، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال‌های ابتدایی انقلاب، منتشر شد. این دیدار که در تهران و در منزل عبدالله نوری برگزار شده بود با واکنش منفی دبیر جامعه مدرسین حوزه علمیه قم مواجه شد. آیت‌الله محمد یزدی چند روز پس این دیدار با انتشار نامه‌ای سرگشاده به آیت‌الله شبیری زنجانی به این مرجع تقلید با ادبیات تندی معترض شد و به ایشان هشدار داد دیگر این‌گونه دیدارها تکرار نشود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.