پرش به محتوای اصلی

عصبانیت ترامپ از خیانت سعودی

کد خبر 400094
1

سی ان ان گزارش کرده که ترامپ از تبعات ماجرای قتل خاشقچی عصبانی است و به دستیارانش گفته احساس میکند سعودی ها به او خیانت کرده اند.

چند منبع خبری روز سه‌شنبه به «سی‌ان‌ان» گفته‌اند شنیده‌های آنها از «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا حاکی است او از تبعات ماجرای قتل «جمال خاشقچی»، روزنامه‌نگار منتقد سیاست‌های آل‌سعود عصبانی است و احساس می‌کند که سعودی‌ها به او خیانت کرده‌اند.

به نوشته سی‌ان‌ان، ترامپ در روزهای گذشته از پرداختن رسانه‌ها به مسئله قتل خاشقچی گلایه کرده و به دستیارانش گفته احساس می‌کند سعودی‌ها به او خیانت کرده‌اند. روایت‌های مقام‌های سعودی درباره سرنوشت جمال خاشقچی از زمان ناپدید شدن او به تناوب تغییر کرده است.

ترامپ که روز یکشنبه با «محمد بن سلمان»، ولیعهد سعودی گفت‌وگو کرده در محافل علنی از سعودی‌ها گلایه‌مند است چون باعث شده وجهه او خراب شود. او چند بار هم گفته چه اقداماتی که برای سعودی‌ها انجام نداده، اما آنها الان او را در این موقعیت قرار داده‌اند.

سی‌ان‌ان نوشته ترامپ از اینکه مسئله قتل خاشقچی باعث شده خودش و دامادش، «جارد کوشنر» در برابر عربستان سعودی ضعیف به نظر برسند راضی نیست.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.