پرش به محتوای اصلی

عربستان پیش نویس اولیه بیانیه پایانی نشست اتحادیه عرب رامنتشر کند

کد خبر 550616
60

مدیر دفتر اطلاع رسانی وزارت خارجه قطر به سخنان وزیر مشاور در امور خارجه عربستان علیه دوحه واکنش نشان داد.

به گزارش بازتاب به نقل از اسپوتنیک، «احمد الرمیحی» مدیر دفتر اطلاع رسانی وزارت خارجه قطر در واکنش به سخنان «عادل الجبیر» وزیر مشاور در امور خارجه عربستان علیه دوحه گفت: عربستان پیش نویس اولیه بیانیه پایانی نشست اتحادیه عرب را منتشر کند.

وی در ادامه افزود: امیدوارم که عربستان زمام امور را به دست بگیرد و پیش نوس اولیه بیانیه پایانی نشست اتحادیه عرب را منتشر کند. کسی که شجاعت دارد دشمنش را فریب نمی دهد.

الرمیحی تاکید کرد: شجاعت آن است که با دشمنت رو به رو شوی نه آنکه از آن فرار کرده و به دوربین ها و میکروفن ها و سخنان بی پایه پناه ببری.

وی افزود: اینکه دبیرخانه های نهادهای منطقه ای و عربی و اسلامی در برابر دیکته های یک کشور مشخص تسلیم شود عیب است.

اخیراً وزیر خارجه قطر مخالفت این کشور را با بیانیه های نشست های مکه اعلام کرده بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.