پرش به محتوای اصلی

عدم انتقال لوکاس هرناندس به بایرن مونیخ در ژانویه قطعی شد

کد خبر 451937
97

مدافع فرانسوی تیم فوتبال اتلتیکومادرید در بازار نقل و انتقالات ماه ژانویه این تیم را به مقصد آلمان ترک نخواهد کرد.

نشریه آس اسپانیا نوشته است که با وجود تمایل باشگاه بایرن مونیخ به جذب لوکاس هرناندس از اتلتیکومادرید، باواریایی‌ها به طرف اسپانیایی تضمین داده‌اند که در ماه ژانویه برای جذب او با پرداخت غرامت فسخ قراردادش اقدام نخواهند کرد و طرفین در پایان ماه ژانویه مذاکرات مربوط به انتقال او به مونیخ را آغاز می‌کنند.

گویا نمایندگان دو باشگاه (خیل مارین و برتا از اتلتیکو و رومنیگه و هوینس از بایرن مونیخ) در ساعات اخیر مذاکراتی با یکدیگر داشته‌اند که در آنها طرف آلمانی به اتلتیکومادرید اطمینان داده که مدافع این تیم را برای ماه ژانویه نمی‌خواهد. بایرن مونیخ اما همچنان برای جذب هرناندس تمایل دارد و از طرفی اتلتیکو هم می‌خواهد قراردادش را تمدید کند.

لوکاس هرناندس تا پایان فصل جاری با اتلتیکو قرارداد دارد و امیدوار است که بتواند او را برای تمدید قراردادش متقاعد کند. در همین حال اما بایرن مونیخ هم می‌خواهد شانس خود را برای بردن این بازیکن 22 ساله امتحان کند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.