پرش به محتوای اصلی

 عالیشاه دوباره فرمانده پرسپولیس می‌شود!

کد خبر 1176402
امیدعالیشاه

امید عالیشاه، کاپیتان باتجربه پرسپولیس که طی هفته‌های اخیر به‌دلیل مصدومیت از میادین دور مانده بود، سرانجام با تأیید نهایی کادر فنی آماده بازگشت شد و قرار است فردا در قزوین مقابل شمس آذر در ترکیب اصلی سرخ‌ها قرار بگیرد.

عالیشاه که برای دیدار قبلی برابر استقلال خوزستان نیز شرایط نسبی حضور داشت، با تصمیم اوسمار ویرا برای جلوگیری از تشدید آسیب‌دیدگی روی نیمکت نشست. اما حالا سرمربی پرسپولیس تصمیم خود را تغییر داده و قصد دارد در بازی حساس فردا دوباره از کاپیتان تیمش استفاده کند.

بازگشت عالیشاه علاوه بر تقویت فنی خط حمله و میانه میدان، می‌تواند روحیه و رهبری تیم را نیز افزایش دهد؛ موضوعی که برای پرسپولیس در ادامه رقابت‌ها بسیار حیاتی خواهد بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.