پرش به محتوای اصلی

طولانی شدن اجرای «آینه های روبرو» باعث لغو «زنمرد» شد

کد خبر 77814
109

اجرای موسیقی-نمایش «زنمرد» به کارگردانی کامران رسول زاده که قرار بود ۲۳ و ۲۳ مردادماه در تالار وحدت به صحنه برود لغو شد.

به گزارش خبرنگار مهر، موسیقی – نمایش «زنمرد» به نویسندگی، خوانندگی و کارگردانی کامران رسول زاده و دراماتورژی علی شمس که قرار بود ۲۲ و ۲۳ مردادماه در تالار وحدت به صحنه برود، منتفی شد.

به نظر می رسد دلیل اجرا نشدن این پروژه که قرار بود با همراهی ارکستر ملی به سرپرستی فریدون شهبازیان و بازی عاطفه رضوی در بخش نمایشی آن اجرا شود به دلیل طولانی بودن نمایشی که پیش از این کار، در تالار وحدت اجرا می شود، بوده است.

فیلم – تئاتر «آینه های روبرو» به کارگردانی محمد رحمانیان هر شب ساعت ۱۸:۳۰ در تالار وحدت به صحنه می رود. به دلیل طولانی بودن این اجرا و اینکه گروه اجرایی نمایش زودتر از ساعت ۲۲ سالن را به گروه بعدی تحویل نمی دهند اجرای پروژه «زنمرد» که قرار بود طی ۲ شب در ساعت ۲۱:۳۰ به صحنه برود، لغو شده است.

موسیقی – نمایش «زنمرد» قرار بود ۲۲ و ۲۳ مردادماه در تالار وحدت ۲ اجرا داشته باشد. در این پروژه از تکنولوژی نمایش «آبجکت‌های سه بعدی روی مشِ هولوگرافیک» استفاده شده و عاطفه رضوی تنها بازیگر بخش نمایشی این اثر بود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.