پرش به محتوای اصلی

طنین صدای “حمید هیراد” در جنوب ایران

کد خبر 322610
11

کنسرت حمید هیراد روز چهارشنبه ۳۱ مردادماه ساعت ۱۹:۰۰۰ در سالن شهید آوینی بندرعباس برگزار می‌شود.

حمید هیراد خواننده موسیقی پاپ و سنتی در جدیدترین کنسرت استانی خود در بندرعباس روی صحنه می‌رود.

هیراد در این کنسرت قطعاتی چون “شوخیه مگه”، “انفرادی”، “نیمه جانم”، “دلارام”، “بی تاب”، “رسوایی”،”مستم کن”، “فراموش کن”، “عشق” و “خدا” را برای مخاطبان اجرا می‌کند.

حمید هیراد پس از اتمام دوره هنرستان و فعالیت در ترانه‌سرایی با چند کار نیمه‌حرفه‌ای با گروهی موسوم به “داروگ” فعالیت هنری خود را ادامه داد.

اولین آهنگ وی با گروه “پازل بند” در کنار علی رهبری و آرین بهاری در ۱۵ اسفند ۱۳۹۵ با نام “بی‌تاب” منتشر شد.

در اردیبهشت ۱۳۹۶ آهنگ مستقل وی با نام “مستم کن” روانهٔ بازار شد. در تیرماه ۱۳۹۶ آهنگ “دلارام” را به همراهی پازل بند منتشر کرد.

هیراد در تاریخ ۲۲ آذرماه ۱۳۹۶ در دومین قسمت از سری سوم برنامهٔ دورهمی به عنوان مهمان و همچنین دو بار به همراه گروه پازل بند در برنامه تلویزیونی “فرمول یک” حضور و اجرا داشته‌ است.

کنسرت حمید هیراد روز چهارشنبه ۳۱ مردادماه ساعت ۱۹:۰۰۰ در سالن شهید آوینی بندرعباس برگزار می‌شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.