پرش به محتوای اصلی

طرح کارت اعتباری خرید کالای ایرانی شوخی بیش نبود

کد خبر 198070
49

سخنگوی انجمن تولیدکنندگان صنایع لوازم خانگی با بیان اینکه طرح کارت اعتباری شوخی بیش نبود، گفت: این طرح تبعات زیادی هم برای خریداران و هم برای تولیدکنندگان ایجاد کرد.

حمیدرضا غزنوی، اظهار کرد: در حال حاضر با توجه به نا آرامی ها و زلزله هایی که آمد تولید لوازم خانگی را با رکود مواجه کرده است.

به گزارش بازتاب به نقل از میزان ، وی با بیان اینکه شیوه های خرید مردم تغییر کرده است،افزود: در گذشته مردم کالاهای خود را به صورت نقد خریداری می کردند اما،اکنون به دنبال تسهیلات برای خرید هستند.

سخنگوی انجمن تولیدکنندگان صنایع لوازم خانگی با انتقاد از تعداد بالای کارخانجات تولید لوازم خانگی، گفت: هم اکنون 1000 کارخانه لوازم خانگی در کشور وجود دارد که بسیاری از آنها زیانده بوده و کیفیت آنها هم پایین است.

غزنوی ادامه داد: در سند استراتژی صنعت لوازم خانگی که انجمن پیشنهاد داده، کارخانجات کوچک تحت پوشش کارخانجات بزرگ قرار بگیرند و به سمت تولید قطعه سازی بروند تا هم صنعت قطعه سازی فعال شود و هم از بازار خود مطمئن شوند و کارخانجات بزرگ هم از لحاظ قطعه سازی تامین شوند اما، دو سال از زمان ارائه این سند می گذرد و عملا کاری انجام نشده است.

وی درباره طرح کارت اعتباری خرید کالای ایرانی هم گفت: هیچ اتفاقی در این زمینه صورت نگرفته است.

سخنگوی انجمن تولیدکنندگان صنایع لوازم خانگی با بیان اینکه طرح کارت اعتباری شوخی بیش نبود، اظهار کرد: این طرح تبعات زیادی داشت به دلیل اینکه همه چه خریدار و چه تولیدکنندگان منتظر این طرح بودند و هیچ خبری از آن نشد.

غزنوی تاکید کرد: احتیاط های غیرمنطقی بانک مرکزی موجب اجرایی نشدن این طرح شده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.