پرش به محتوای اصلی

طرح تفحص از سازمان تأمین اجتماعی کلید خورد

کد خبر 743601
طرح-تفحص-از-سازمان-تأمین-اجتماعی-کلید-خورد

سید غنی نظری عضو هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با تسنیم، از کلید خوردن طرح تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی خبر داد.

وی افزود: نمایندگان زیادی طرح تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی را امضا کرده‌اند و در زمان حاضر این طرح تقدیم هیئت رئیسه شده است و در نوبت دستورکار جلسه علنی مجلس قرار دارد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی با بیان اینکه عملکرد مالی سازمان تأمین اجتماعی باید شفاف شود، تصریح کرد: عملکرد مالی این سازمان به‌ویژه در حوزه شستا با وجود 187 شرکت بزرگ و 9 هلدینگ و در نتیجه گردش مالی بسیار بالا شفاف نیست که ما در این طرح خواستار شفافیت در این زمینه هستیم.

نظری با تأکید به اینکه “ما به‌دنبال شفافیت در سازمان تأمین اجتماعی و شستا هستیم”، گفت: این شرکت‌ها باید دائماً به مردم درباره سود و زیان زیرمجموعه‌های خود و عدم تقویت آنها گزارش دهند.

وی با اعلام اینکه طرح تحقیق و تفحص از عملکرد سازمان تأمین اجتماعی در 7 محور تهیه شده است، اضافه کرد: ضعف عملکرد و نحوه انتصابات در شستا، بیمه کارگران ساختمانی، بیمه فرشبافان و قالیبافان و بیمه بیکاران، عدم رعایت عدالت در سرمایه‌گذاری‌ها، عدم رعایت عدالت اجتماعی در حوزه درمان، پرداختی‌ها در سازمان تأمین اجتماعی، انتصابات در این سازمان و همچنین حقوق‌های نجومی برخی از مدیران در این سازمان از جمله محورهای تفحص از سازمان تأمین اجتماعی است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.