پرش به محتوای اصلی

رئیس سازمان بازرسی:

طرح اینترنت پرو متوقف شد/ مبالغ اضافی به مردم بازگردانده می‌شود

کد خبر 1210852
طرح اینترنت پرو متوقف شد/ مبالغ اضافی به مردم بازگردانده می‌شود

ذبیح‌الله خدائیان، رئیس سازمان بازرسی کل کشور، از توقف طرح اینترنت پرو و بازگرداندن مبالغ پرداختی کاربران خبر داد.

زمینه‌های شکل‌گیری طرح اینترنت پرو

خدائیان با اشاره به شرایط حاکم و محدودیت‌هایی که در مقطعی در حوزه اینترنت بین‌الملل ایجاد شد، گفت: طبیعتاً این موضوع بر فعالیت‌های اقتصادی و کسب‌وکارها اثرگذار بود و به همین دلیل طرحی از سوی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی برای ارائه دسترسی محدود و مدیریت‌شده اینترنت به برخی اقشار و کسب‌وکارها مطرح شد.

وی افزود: این طرح در کمیته مربوطه با هماهنگی وزارت ارتباطات بررسی شد و در خصوص تعرفه، میزان دسترسی و نحوه اطلاع‌رسانی نیز هماهنگی‌هایی با مرکز ملی فضای مجازی انجام گرفت.

توسعه دامنه طرح و نارضایتی عمومی

رئیس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: با این حال، اپراتورها این طرح را به اقشار مختلفی از جمله برخی صنوف و گروه‌ها مانند نظام پزشکی، نظام مهندسی، وکلا و مدیران تسری دادند و از افراد برای ثبت‌نام و دریافت این خدمات مبالغی دریافت کردند.

وی افزود: این موضوع موجب نارضایتی عمومی شد و برخی نیز آن را نوعی تبعیض تلقی کردند. همچنین گزارش‌هایی درباره دریافت مبالغ بیش از تعرفه‌های مصوب وزارت ارتباطات مطرح شد.

ورود قوه قضاییه به موضوع

خدائیان ادامه داد: در پی این نارضایتی‌ها، ریاست قوه قضاییه دستور ورود دادستانی کل کشور و سازمان بازرسی را صادر کردند و موضوع مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: در بررسی‌ها مشخص شد در برخی موارد مبالغی بیش از تعرفه‌های تعیین‌شده دریافت شده و همچنین هماهنگی لازم با سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی و وزارت ارتباطات به‌طور کامل انجام نشده است.

ارجاع تخلفات به مرجع قضایی و بازگشت مبالغ

خدائیان ادامه داد: بر این اساس، سازمان بازرسی کل کشور تخلفات صورت‌گرفته از سوی اپراتورها را به مرجع قضایی ارجاع داد و درخواست شد از تکرار این اقدامات و طرح جلوگیری شود.

وی تأکید کرد: مقرر شد مبالغ اضافی دریافت‌شده از مردم به آنان بازگردانده شود.

با توقف طرح اینترنت پرو و دستور بازگشت مبالغ اضافی به مردم، پرونده این طرح که با نارضایتی گسترده کاربران و صنوف مختلف مواجه شده بود، وارد فاز قضایی شده است. کاربرانی که مبالغی بیش از تعرفه مصوب پرداخت کرده‌اند، باید منتظر بازگشت وجه خود باشند.

 

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.