پرش به محتوای اصلی

طاعون، دلیل مرگ مارال‌های تالش ‌

کد خبر 544225
15

‌مهمترین دلایل مرگ و میر مارال های پارک جنگلی سیاه داران تالش، بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک بوده است.

روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست گیلان، در پی مشاهده تلف شدن ۶ رأس مارال در پارک جنگلی سیاه داران تالش اقدامات لازم در خصوص نمونه برداری و بررسی لاشه‌ها توسط کارشناسان حفاظت محیط زیست و دامپزشکی شهرستان تالش انجام شد.

در بررسی آزمایشگاهی از نمونه اخذ شده از لاشه، ویروس عامل بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (غیر مشترک بین انسان و دام) مشاهده شد.

‌به گزارش ایسنا- این گزارش می‌افزاید شبکه دامپزشکی شهرستان تالش به منظور کنترل بیماری، اقدامات لازم از قبیل واکسیناسیون نواحی اطراف پارک و سمپاشی و واکسیناسیون مارال های باقیمانده در پارک جنگلی سیاه داران تالش را انجام داده و همچنین بر استخدام مسئول فنی (دکتر دامپزشک) توسط شهرداری تالش به عنوان بهره بردار پارک جنگلی و مارال های موجود در آن به منظور کنترل و نظارت بر سلامت مارال های این پارک جنگلی تاکید کرده است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.