پرش به محتوای اصلی

ضرورت برخورداری دهک‌های پایین از یارانه بیشتر

کد خبر 143816
39

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تعیین شاخص های کلی بودجه سال ۱۳۹۷ در هیات دولت خبر داد و گفت: باید دهک های پایین از یارانه بیشتری برخوردار شوند.

«علی ربیعی»، درباره چگونگی توزیع یارانه ها در بودجه سال 1397 افزود: هنوز دولت در این زمینه بحث و جلسه ای نداشته است که هیات وزیران بتواند تصمیمی اتخاذ کند.

به گزارش بازتاب به نقل از ایرنا، وی تصریح کرد: هنوز پیش نویس بودجه سال آینده در دولت مطرح نشده است، ولی بحث کلی درباره شاخص های کلی و عمده بودجه مشخص شده که درباره فقرزدایی و مبارزه با فقر مطلق، اشتغال و جهت گیری بودجه به سمت اشتغال زایی، افزایش بودجه عمرانی و بحث تامین آب بوده که این موارد و جهت گیری های عمده بودجه در سال آینده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه درباره توزیع یارانه ها دیدگاه خاص و شخصی دارد، افزود: به نظر من باید یارانه افراد کم درآمد و دهک های پایین جامعه بیشتر شود و افرادی که دارای حداقل دستمزدند بتوانند از یارانه بیشتری برخوردار شوند.

وی ادامه داد: ما باید بتوانیم کف حمایت اجتماعی را داشته باشیم و براساس برنامه ریزی های صورت گرفته، هم برنامه خروج را در مدت 2سال برای توانمندسازی دهک های پایین اجرایی کرده و هم بتوانیم افراد کم درآمد را با افزایش مبلغ یارانه پوشش بیشتری دهیم.

دولت هر ماه برای پرداخت یارانه نقدی حدود ۳۴ هزار میلیارد ریال اختصاص می دهد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.