پرش به محتوای اصلی

صکوک مرابحه هزار میلیارد ریالی کرمان موتور سررسید شد

کد خبر 654271
صکوک-مرابحه-هزار-میلیارد-ریالی-کرمان-موتور-سررسید-شد

اوراق صکوک مرابحه شرکت کرمان موتور سهامی خاص که با حجم هزار میلیارد ریال در آذر ماه 1396 منتشر شده بود، سررسید شد.

 

به گزارش روابط عمومی شرکت مدیریت دارایی مرکزی بازار سرمایه، شرکت کرمان موتور در آذر ماه 1396 جهت تامین مالی خود اقدام به انتشار صکوک مرابحه با حجم هزار میلیارد ریال در بازار سرمایه نمود.

 

شرکت واسط مالی فروردین سوم (با مسئولیت محدود) صکوک مرابحه شرکت کرمان موتور را با نماد “کرمان98” و نرخ سالیانه 17 درصد از طریق شرکت فرابورس ایران عرضه کرد. این اوراق، 2 ساله، بانام و قابل معامله در فرابورس ایران بودند که اقساط آن هر سه ماه یکبار در موعد مقرر به حساب خریداران واریز می‌شد.

 

مبلغ اصل اوراق و قسط هشتم (آخرین قسط) از صکوک مرابحه کرمان موتور در مجموع به مبلغ 1,042 میلیارد ریال توسط شرکت واسط مالی فروردین سوم دریافت و از طریق شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه به حساب دارندگان این اوراق واریز شد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.