پرش به محتوای اصلی

صدر اعظم اتریش خواستار برگزاری انتخابات زود هنگام شد

یکشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۸:۳۳
2

پس از انتشار ویدئوی جنجالی از معاون صدر اعظم اتریش، صدر اعظم این کشور درخواست انتخابات زودهنگام در این کشور را مطرح کرد.

به گزارش بازتاب به نقل از ریانووستی، «سباستین کورتس» صدر اعظم اتریش، پس از انتشار فیلم جنجالی از «هاینس کریستین اشتراخه» معاون وی و رهبر حزب راست گرای افراطی در اتریش، خواستار برگزاری انتخابات پیش از موعد در این کشور شد.

روز جمعه دو روزنامه آلمانی اشپیگل و زود دویچه ویدئویی منتشر کردند که در آن نشان می‌داد هاینس کریستین اشتراخه، در سال ۲۰۱۷ با زنی که ادعا شده تبعه روسیه است، دیدار کرده و از وی خواسته در انتخابات از حزب متبوع او حمایت مالی کند.

رسانه‌ها این زن را به ارتباط با دولت روسیه متهم کرده‌اند و ادعا کرده‌اند که سرمایه‌ای که او قصد داشته وارد اتریش کند، پول کثیف و حاصل پولشویی و فعالیت‌های غیرقانونی بوده است.

با انتشار این فیلم جنجال گسترده‌ای در اتریش به راه افتاد و نهایتاً اشتراخه امروز مجبور به استعفا از معاونت دولت و همچنین ریاست حزب آزادی شد.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.