پرش به محتوای اصلی

صدرنشین بوندسلیگا به دنبال مهاجم میلان

کد خبر 666873
صدرنشین-بوندسلیگا-به-دنبال-مهاجم-میلان

بعد از پیوستن زلاتان ابراهیموویچ به میلان احتمال جدایی پیاتک از روسونری قوت گرفته است و به نظر می رسد که مقصد بعدی این بازیکن بوندسلیگا خواهد بود.

 

به نقل از گاتزتا دلو اسپورت، سرانجام بعد از کش و قوس‌های زیاد زلاتان ابراهیموویچ تصمیم گرفت که به میلان برگردد.

 

با توجه به بازگشت این بازیکن به روسونری فرصت پیاتک برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی بسیار کم رنگ می‌شود و همین باعث خواهد شد تا او در زمستان به دنبال جدایی باشد.

 

لایپزیگ مشتری جدی پیاتک است. این باشگاه آلمانی در حال مذاکره با میلان است تا زمینه این انتقال در زمستان فراهم شود.

 

به گزارش ایسنا،لایپزیگ پیش از این به دنبال جذب هالند، مهاجم سالزبورگ بود که منچستر یونایتد به این بازیکن نزدیک است و به همین خاطر صدرنشین بوندسلیگا این بار به دنبال جذب لواندوفسکی جدید فوتبال لهستان (پیاتک) است.

 

لایپزیگ در فصل جاری رقابت‌های بوندسلیگا عملکرد بسیار خوبی از خود نشان داده و نیم فصل نخست را با صدرنشینی به پایان رساند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.