پرش به محتوای اصلی

صحن علنی مجلس به زودی بازگشایی خواهد شد

کد خبر 1211158
هیات+رئیسه+مجلس

به گفته عضو هیئت رئیسه مجلس، با توجه به تغییر شرایط، آن دلیل ابتدایی که موجب می‌شد صحن علنی مجلس تعطیل باشد، دیگر منتفی شده و ان‌شاءالله به زودی شاهد بازگشایی صحن خواهیم بود.

علیرضا سلیمی، نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت تعطیلی صحن علنی مجلس اظهار داشت: هیئت رئیسه و تک‌تک نمایندگان بر این باورند که آنچه رخ داد، یک دستور امنیتی بود.

وی افزود‌: با توجه به تغییر شرایط، به نظر بنده آن دلیلی که موجب می‌شد صحن تعطیل باشد، دیگر منتفی شده است و ان‌شاءالله به زودی شاهد بازگشایی صحن خواهیم بود.

از زمان آغاز جنگ تحمیلی سوم در نهم اسفندماه، مجلس شورای اسلامی به دلیل ملاحظات امنیتی از برگزاری جلسات علنی در صحن خودداری کرده است. آخرین جلسه رسمی مجلس نیز به بررسی جزئیات بودجه سال ۱۴۰۵ اختصاص داشت که در بیست و هشتم بهمن‌ماه سال گذشته برگزار شد.

با این حال، فعالیت کمیسیون‌های تخصصی مجلس در این مدت ادامه داشته و نمایندگان در قالب نشست‌های وبیناری، جلسات منظمی را با اعضای کابینه برگزار کرده‌اند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.