پرش به محتوای اصلی

صادرات غیر نفتی رشد داشته است

کد خبر 435223
104

معاون اقتصادی رییس جمهور گفت: صادرات کشور همچنان که آمار شش ماهه اخیر نشان داد، یک مسیر رو به رشد مستمر داشته و سیاست دولت حمایت از صادرات غیر نفتی است.

به گزارش مهر، محمد نهاوندیان معاون اقتصادی رییس جمهور در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران درباره وضعیت صادرات غیر نفتی اظهارداشت: سیاست دولت در این باره این است که به سمت تسهیل تجاری حرکت کند و طبعاً صادرات کشور همچنان که آمار شش ماهه اخیر نشان داد، یک مسیر رو به رشد مستمر داشته و سیاست دولت حمایت از صادرات غیر نفتی است.

وی درباره مشخص نبودن وضعیت ۱۵ میلیارد یورو از صادرات غیر نفتی گفت: سیاست ارزی-تجاری کشور روشنی است. خود صادرکنندگان هم کاملا با این سیاست می‌دانند که ارز حاصل از صادرات باید به چرخه اقتصاد کشور برگردد منتها با توجه به واقعیاتی که ما در صادرات‌مان داریم و مسائل تحریمی و محدودیت‌هایی که می‌گذارند باید از انعطاف‌پذیری کامل برخوردار باشیم.

نهاوندیان ادامه داد: اینکه ما باید دست فعالان اقتصادی را برای اینکه ارز خود را به مصرف واردات می‌رساند یا در سامانه نیما یا در صرافی‌ها عرضه می‌کند باز بگذاریم. اینها جزییاتی است که به هرحال صادرکننده ای که می خواهد صادراتش ادامه پیدا کند باید آن ارز را بدل به ریال کند تا بتواند در داخل یا تولید یا از عرضه کنندگان خریداری کند. آمدن ارز صادرکنندگان به بازار یکی از عوامل ثبات در بازار ارز در هفته‌های اخیر است.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.