پرش به محتوای اصلی

شیر باغ‌ وحش ارم قرار بود ۶ ماه پیش به مرگ آرام بمیرد

کد خبر 954632
شیر باغ‌ وحش ارم قرار بود ۶ ماه پیش به مرگ آرام بمیرد

مدیر باغ وحش ارم گفت: شیر باغ وحش ارم به علت مشکل نخاعی، نیاز به عمل جراحی دارد، یکبار اسکن از نخاع آن انجام شده و ام‌آرآی انسانی هم احتیاج دارد.

قندالی گفت: هر روز از ساعت ۸ تا ۱۰ صبح برای هواخوری و آفتاب گرفتن از قفس خارج می‌شود و یک روز درمیان ۱۵ کیلو گوشت می‌خورد.

فروردین امسال یک قلاده شیر نر ۳ ساله که غیرقانونی در یک باغ شخصی نگهداری می‌شد، توسط یگان حفاظت سازمان محیط زیست استان گلستان کشف و ضبط شد و سپس برای نگهداری به باغ وحش ارم تهران انتقال یافت. یک ماه بعد، مدیر باغ وحش ارم تهران درباره وضعیت این حیوان گفت: «۲ مهره گردن این شیر شکسته و به دلیل جلوگیری از عذاب کشیدن حیوان، احتمال مرگ آرام (مرگ با آمپول) آن وجود دارد.» اما این حیوان تاکنون زنده مانده و به گفته مسئولان باغ وحش نیاز به یک عمل جراحی دیگر در ناحیه نخاع دارد.

باشگاه خبرنگاران

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.