پرش به محتوای اصلی

شیرینی‌های ممنوعه در کره‌شمالی به خاطر امپریالیسم!

کد خبر 176827
91

یک شهروند کره شمالی پس از فرار به کره‌ جنوبی اعلام کرد که کیم جونگ اون فروش شیرینی‌هایی مانند شوکوپای(کلوچه شکلاتی) را که به آن علاقه‌ای ندارد در مغازه‌های این کشور ممنوع کرده است.

به گزارش بازتاب، به نقل از اکسپرس، این شهروند کره شمالی که به کره‌ جنوبی فرار کرده و ملقب به “اوه” است، به هنگام فرار مورد شلیک قرار گرفته و هنوز در بیمارستان بستری است.

وی اعلام کرده است: شیرینی‌هایی مانند کلوچه شکلاتی که در کشورهای دیگر در جهان به فروش می‌رسد در مغازه‌های کره شمالی به دلیل اینکه شکلات‌ها و مارشملوهای وارداتی از نظر کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی سمبلی از کاپیتالیسم هستند، ممنوع شده‌اند.

به گفته این فرد رهبر کره شمالی از این مدل شکلات‌ها بیزار است.

در همین راستا تولید کننده کلوچه‌های شکلاتی اوریون در کره‌ جنوبی اعلام کرد: این شهروند فراری کره شمالی می‌تواند مادامی که در این کشور ساکن است تنقلات بخواهد.

سخنگوی این کارخانه کلوچه‌های شکلاتی اعلام کرد که کلوچه‌هایی را برای استقبال از این شهروند کره شمالی ارسال کرده است.

البته با وجود ممنوعیت این کلوچه‌های شکلاتی در بازار سیاه کره شمالی با قیمت بیشتر به فروش می‌رسد.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.