پرش به محتوای اصلی

شگرد جدید سارقان برای سرقت موبایل

کد خبر 1034042
سرقت

پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری ۳۰ موبایل قاپ و کشف ۲۰۵ تلفن همراه مسروقه خبر داد و شیوه سرقت این سارقان را تشریح کرد.

سردار علی ولیپور گودرزی؛ رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرح یک هفتگی دستگیری سارقان و مالخران در زمینه گوشی‌قاپی در تهران بزرگ به اجرا گذاشته شد که ماحصل این طرح دستگیری ۳۰ سارق و کشف ۲۰۵ گوشی تلفن همراه بوده است.

وی افزود: ۱۰ نفر از افرادی که در این طرح دستگیر شدند از مالخران گوشی‌های مسروقه بودند که از این افراد تعداد بالایی تلفن همراه سرقتی کشف شده است و این افراد تاکنون ۱۰۰ شاکی دارند.

رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ بیان کرد: با همکاری خوبی که دستگاه قضا و پلیس دارد افرادی که تعدد جرم و تکرار جرم خاصی را داشته‌اند برایشان احکام سنگین صادر می شود تا این افراد تنبیه شوند.

سردار گودرزی به تشریح شیوه و شگرد سرقت این سارقان پرداخت و گفت: اغلب این افراد در اتوبان‌ها و بزرگراه‌ها هنگامی که ترافیک ایجاد می‌شد خودرویی که شیشه آن پایین بود شناسایی می‌کردند و اقدام به سرقت تلفن همراه راننده و یا سرنشین آن خودرو را می‌کردند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.