پرش به محتوای اصلی

شکایت ۹ میلیون دلاری پادووانی از استقلال!

کد خبر 725976
شکایت-۹-میلیون-دلاری-پادووانی-از-استقلال!

لئوناردو پادووانی چندی پیش اعلام کرد که از باشگاه استقلال به فیفا شکایت کرده و خواستار دریافت غرامت از این باشگاه شده است.

قیم مدیر روابط بین الملل باشگاه استقلال در گفتگو با رادیو تهران در خصوص شایعه درخواست ۶ میلیون یورویی این بازیکن اظهار داشت: این رقم صحت ندارد، چون پادووانی ۹ میلیون دلار درخواست غرامت کرده است.

او افزود: ما در حال مذاکره هستیم و قصد داریم بهترین اتفاقات برای این تیم بزرگ رخ بدهد. این بازیکن مهرماه سال قبل و زمانی که ما در باشگاه نبودیم به فیفا شکایت کرده است. البته فیفا فقط ۱۰۰ هزار دلار را برای پرداخت به این بازیکن تائید کرده است. زمانی که سعادتمند به باشگاه آمد برای این بازیکن پیام فرستاد و حتی پیگیر وضعیت او شدیم، اما وقتی رای او به باشگاه آمد متوجه شدیم که پادووانی ۹ مییون دلار ادعای غرامت کرده بود.

مدیر روابط بین الملل استقلال تاکید کرد: بعید است دادگاه CAS رای فیفا را بشکند، من که چنین چیزی را در پرونده‌های فیفا ندیده‌ام. ما منتظر بودیم تا وی شماره حسابش را تائید کند، ولی او این کار را نکرد و وکیل او گفت که قصد دارد به دادگاه CAS شکایت کند، حتی به او گفتم اگر قصد شکایت هم دارد مطالبات ۱۰۰ هزار دلاری پادووانی را دریافت کند، اما وی این موضوع را قبول نکرد.

او خاطرنشان کرد: این بازیکن خیلی حق دارد و ما هم پیگیر وضعیت این بازیکن هستیم. اینکه او اعلام کرده ما اصلا وضعیتش را پیگیر نشدیم اصلا درست نیست، چون واقعا از روزی که به باشگاه آمدیم همه چیز را پیگیری کردیم. قبول داریم که یکسری بی مهری‌ها به او شده بود، ولی اینکه بگوییم مدیران جدید وقتی او شکایت کرده سراغش را گرفتند، کم لطفی است.

به گزارش فارس،مدیر روابط بین المل استقلال تصریح کرد: سعی داریم در روابط‌مان با خارجی‌ها دوستانه رفتار کنیم. در مورد بویان و شفر هم باید پول این نفرات را پرداخت کنیم تا مشکلی باشگاه را تهدید نکند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.