پرش به محتوای اصلی

شکایت خانواده برایانت از شرکت هلیکوپترسازی

کد خبر 708365
شکایت-خانواده-برایانت-از-شرکت-هلیکوپترسازی

خانواده‌هایی که اعضای خود را در سانحه سقوط هلیکوپتر در لس ‌آنجلس از دست دادند از جمله خانواده برایانت از شرکت هیلپکوپترسازی و مجری پرواز این شرکت شکایت کردند.

ونسا برایانت که همسر خود کوبی برایانت و دختر 13 ساله‌اش جیانا را در این سانحه از دست داد از شرکتی که مالک هلیکوپتر «سیکروسکی S-76» بوده و شرکتی که بهره‌برداری و پرواز با آن را بر عهده داشته، شکایت کرده است.

به گزارش تسنیم،او همچنین از «آرا زابویان» خلبان هلیکوپتر که در این سانحه کشته شد به دلیل بی‌احتیاطی و پرواز در شرایط مه آلود شکایت دیگری تنظیم کرده است. برخی منابع، شکایت را تایید نمی‌کنند.

کوبی برایانت، فوق ستاره پیشین و اسطوره تیم بسکتبال لس‌آنجلس لیکرز به همراه دخترش جیانا در سانحه سقوط هلیکوپتر کشته شدند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.