پرش به محتوای اصلی

شکایت بهزیستی از اهانت کننده به کودک زباله‌گرد

کد خبر 652572
شکایت-بهزیستی-از-اهانت-کننده-به-کودک-زباله‌گرد

رئیس سازمان بهزیستی از شکایت این سازمان از اهانت کننده به کودک زباله‌گرد خبر داد.

 

در فضای مجازی کلیپی در حال دست به دست شدن است که ماجرای اهانت یک جوان را به کودکی نشان می‌دهد؛ در این کلیپ کودک توسط یک جوان به سطح زباله شهری انداخته می‌شود و در میان خنده‌های اطرافیان و جوان خاطی، خودش بیرون می‌آید.

 

وحید قبادی دانا رئیس سازمان بهزیستی از شکایت از اهانت کننده به کودک زباله‌گرد خبر داد و گفت: اگر این فرد شناسایی شود، حتما از وی شکایت می‌کنیم.

 

به گزارش فارس، وی افزود: جلساتی را با دوستان‌مان در شهرداری تهران داشتیم تا موضوع کودکان زباله‌گرد مدیریت شود؛ با توجه به اینکه پیمانکاران شهرداری متولی بازیافت زباله‌ها هستند، عنوان شد با پیمانکارانی که از کودکان برای انجام کارهای بازیافت‌شان استفاده می‌کنند، برخورد شود.

 

قبادی دانا اضافه کرد: همکاران شهرداری قول دادند تا قراردادهای این پیمانکاران را تمدید نکنند و از ادامه فعالیت‌های آنها جلوگیری کنند.

 

وی تصریح کرد: با هرگونه مورد خاصی که هنجارشکنی باشد و برخلاف ارزش‌ها و هنجاری جامعه انجام شود، باید برخورد صورت گیرد.

 

رئیس سازمان بهزیستی ادامه داد: اورژانس اجتماعی معمولا مأموریت‌های کودک‌آزاری، همسرآزاری، خشونت خانگی، قصد خودکشی و موارد تهدیدکننده را ورود می‌کند اما حتما این مورد خاص را پیگیری می‌کنیم و کمک کنید تا این فرد شناسایی شود.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.