پرش به محتوای اصلی

شوک به استقلال در آستانه دربی/ غیبت ستاره در ۴ بازی حساس!

کد خبر 1177711
اندونگ

در آستانه فشرده‌ترین و سرنوشت‌سازترین مقطع فصل، استقلال با یک شوک جدی روبه‌رو شده است.

دیدیه اندونگ، هافبک گابنی و یکی از مهره‌های کلیدی آبی‌ها، برای حضور در جام ملت‌های آفریقا تیمش را همراهی می‌کند و به همین دلیل حداقل چهار مسابقه مهم استقلال را از دست خواهد داد.

گابن از ۳ دی رقابت‌های خود را مقابل کامرون آغاز می‌کند و آخرین مسابقه مرحله گروهی این تیم ۱۰ دی برگزار می‌شود. بسته به نتایجی که گابن کسب می‌کند، بازگشت اندونگ می‌تواند حتی دیرتر نیز رخ دهد.

در این فاصله استقلال باید طی ۱۴ روز با چهار حریف مهم روبه‌رو شود:

  • فولاد هرمزگان (جام حذفی)

  • المحرق بحرین (لیگ قهرمانان آسیا)

  • گل‌گهر سیرجان (لیگ برتر)

  • سپاهان (لیگ برتر)

نیمکت استقلال در این مقطع حساس به حضور اندونگ نیاز دارد و غیبت این هافبک میانی می‌تواند نگرانی‌هایی برای کادر فنی ایجاد کند.

بر اساس برنامه مسابقات، اگر گابن تا دیدار نهایی جام ملت‌ها پیش برود، اندونگ ممکن است حتی بازی پنجم استقلال مقابل تراکتور در ۲۷ دی‌ماه را هم از دست بدهد؛ البته به شرط آنکه مصدومیتی در طول مسابقات برای او پیش نیاید.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.