پرش به محتوای اصلی

شورای شهر تهران ۲ هفته تعطیل می‌شود

کد خبر 729957
1084952_837

زهرا صدراعظم نوری رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران، درباره افزایش شیوع کرونا در پایتخت اظهار داشت: شهروندان باید هر چه بیشتر رعایت پروتکل‌های بهداشتی را مدنظر قرار دهند و علاوه بر استفاده از ماسک، سعی بر رعایت فاصله اجتماعی داشته باشند.

وی افزود: سیاست دولت فعال بودن اقتصاد در کشور است لذا از آنجایی که فعالیت‌ها و کار‌ها در حال حاضر تعطیل نیست شهروندان باید حتما رعایت دستورالعمل‌ها را مدنظر قرار دهند.

رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران درباره اینکه نظر شورای شهر درباره لغو و اجرای طرح ترافیک گفت: مدیریت شهری در حال حاضر نظر به برداشته شدن طرح ترافیک ندارد و به عبارتی در شورا هم اعتقادی نداریم که طرح لغو شود.

صدراعظم‌نوری گفت:‌اجرای طرح سبب کاهش ترافیک به ویژه در محدوده مرکزی شهر می‌شود و این سؤال مطرح است که آیا اگر طرح لغو شود مسافران حمل و نقل عمومی کاهش می‌یابد؟ و یا این ناوگان هم تعطیل می‌شود؟

وی رعایت نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی مردم را یکی از دلایل مهم شیوع کرونا اعلام کرد و گفت: اینکه شهروندان از ماسک استفاده نکنند سبب گسترش کرونا می‌شود و هر شهروندی باید خود را ملزم به رعایت این مساله بداند.

به گزارش دانشجو، رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران در پاسخ به این پرسش که آیا شورای شهر به دلیل افزایش شیوع کرونا تعطیل می‌شود یا خیر، گفت: خیر البته در مرداد حدود دو هفته شورای شهر تعطیلات سالانه‌اش آغاز می‌شود و روال سالانه این چنین بوده است.

صدراعظم‌نوری خاطرنشان کرد: خوشبختانه در حال حاضر همه اعضای شورای شهر سالم هستند و کسی مبتلا به کرونا نیست.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.