پرش به محتوای اصلی

شناسایی مکان‌هایی برای ایجاد “آرامستان جدید” در 3 بخش تهران

کد خبر 676081
شناسایی-مکان‌هایی-برای-ایجاد-آرامستان-جدید-در-3-بخش-تهران

معاون شهرسازی شهرداری تهران از شناسایی مکان هایی در شمال، شرق و غرب تهران برای ایجاد آرامستان جدید پایتخت خبر داد.

عبدالرضا گلپایگانی در مورد مکان‌یابی آرامستان‌ جدید در تهران گفت: مکان یابی گورستان جدید برای تهران در دستورکار کارشناسان معاونت شهرسازی و سازمان بهشت زهرا (س) قرار دارد.

وی با بیان اینکه در راستای ایجاد گورستان جدید تهران مشاوران طرح ساختار حریم و حوزه آرامستان برای جانمایی مکان جدید فعال هستند؛ افزود: کارشناسان پس از بررسی های متعدد به پیشنهاداتی رسیدند که قرار شد مطالعات را در قالب گزارشی به شهردار تهران ارائه دهیم تا پس از بررسی نهایی، این پیشنهادات برای تصمیم گیری به شورای شهر تهران ارائه شود.

 

به گزارش ایسنا ،گلپایگانی با تاکید بر اینکه پس از تایید شهردار، مکان‌های جدید آرامستان تهران به شورای شهر معرف می شود، گفت: تئوری کلی ما این است که گورستان اگر در یک نقطه متمرکز نباشد، بهتر است چرا که زیارت اهل قبور امر ناپسندی نیست که از شهر دور کنیم به همین دلیل در شمال، شرق و غرب تهران مکان هایی را که امکان ایجاد آرامستان جدید دارند شناسایی شدند.

وی با تاکید بر اینکه این مکان‌ها در حریم تهران است، گفت: در شناسایی مکان‌های جدید مجموعه ای از عوامل همچون ویژگی های زیست محیطی، ترافیکی و… لحاظ شده است و براساس آن نقاطی را پیشنهاد دادند.

 

معاون شهرسازی شهرداری تهران تاکید کرد: شناسایی و ایجاد آرامستان جدید در پایتخت تا تا پایان سال 1400 به سرانجام خواهد رسید.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.