پرش به محتوای اصلی

شمارش معکوس برای حراج شمش طلا

کد خبر 1191426
بانک مرکزی

مرکز مبادله ارز و طلای ایران اعلام کرد یکصد و چهلمین حراج شمش طلا روز یکشنبه سوم اسفندماه برگزار می‌شود و متقاضیان می‌توانند تا ساعت ۲۴ شنبه دوم اسفند برای شرکت در این حراج ثبت‌نام کنند.

بر اساس اطلاعیه این مرکز، حضور در حراج مستلزم رعایت چند شرط اصلی است؛ از جمله واریز مبلغ یک میلیارد تومان به‌عنوان وجه‌الضمان برای هر شمش، داشتن پروانه کسب معتبر ثبت‌شده در درگاه ملی مجوزها و انطباق با ضوابط شیوه‌نامه شماره ۹ مرکز مبادله.

همچنین اعلام شده گروه‌های مجاز برای خرید و مشارکت در این حراج شامل فروشندگان عمده شمش طلا، تولیدکنندگان مصنوعات طلا و خرده‌فروشان طلای آب‌شده هستند.

این حراج در حالی برگزار می‌شود که بازار طلا با نوسانات قیمتی همراه است و فعالان حوزه طلا، برگزاری حراج‌های دوره‌ای را یکی از ابزارهای تنظیم بازار و تأمین نیاز واحدهای صنفی می‌دانند.

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.