پرش به محتوای اصلی

شلیک به همسر در آرایشگاه زنانه

کد خبر 1053882
شلیک به همسر در آرایشگاه زنانه

یک مرد با کلت کمری وارد آرایشگاه زنانه شد و به همسر سابق خود تیراندازی کرد اما در نهایت خود او بود که جانش را از دست داد.

فرج شجاعی فرمانده انتظامی شیراز گفت: حدود ساعت ۱۸ سه‌شنبه طی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره تیراندازی در یکی از محله‌های شهرستان شیراز، بلافاصله مأموران انتظامی کلانتری ۱۹ بوستان شیراز در محل حاضر شدند.

وی افزود: در بررسی‌های انجام گرفته مشخص شد مردی ۴۷ ساله با یک قبضه اسلحه کلت کمری وارد یک آرایشگاه زنانه شده و به سمت زنی ۵۰ ساله‌ که همسر سابقش بوده و در آنجا کار می‌کرده تیراندازی و سپس به سمت سر خودش شلیک کرده است.

فرمانده انتظامی شیراز با بیان اینکه مجروحان توسط عوامل امدادی به مراکز درمانی منتقل شدند، ادامه داد: قاتل به علت شدت جراحت وارده در بیمارستان فوت کرد و زن میانسال تحت مداوا قرار دارد. علت درگیری نیز از سوی پلیس آگاهی در حال بررسی است.

روزنامه ایران

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.