پرش به محتوای اصلی

شجاعیان لباس قائدی را بر تن کرد/ دو دستگی در بین هواداران آبادانی بعد از شکست مقابل استقلال/ هواداران استقلال با اسکورت خارج شدند

کد خبر 213587
88

بعد از پایان بازی استقلال و صنعت نفت، هواداران استقلال با اسکورت نیروی انتظامی از ورزشگاه خارج شدند.

دیدار دو تیم صنعت نفت آبادان و استقلال تهران در مرحله نیمه‌نهایی جام حذفی با نتیجه ۲ بر یک به سود استقلال به اتمام رسید. حاشیه‌های این دیدار را در زیر می‌خوانید:

* داریوش شجاعیان بعد از سوت پایان بازی لباس مهدی قائدی را بر تن کرد و به دوربین‌های تلویزیون نشان داد و امیدوار است هرچه زودتر مهدی قائدی شرایط بهتری به دست آورد و به تیم استقلال بازگردد.

* مهدی رحمتی بعد از پیروزی استقلال مقابل نفت آبادان به سمت مرتضی اسدی کاپیتان نفت آبادان رفت و به او خسته نباشید گفت همچنین کاپیتان استقلال با توجه به اینکه بعضی از بازیکنان نفت آبادان پس از شکست روی زمین چمن از روی ناراحتی به سمت بازیکنان رفت و آنها را دلداری داد و سعی کرد با دلداری دادن بازیکنان نفت این شکست را فراموش کنند.

* بعد از بازی، یگان ویژه به کناره‌های زمین ورزشگاه آمدند و مستقر شدند. با توجه به این شرایط جوی، بعضی از هواداران بطری آب به سمت زمین پرتاب کردند. همچنین هواداران استقلال با اسکورت از ورزشگاه خارج شدند.

* دو دستگی در بین هواداران آبادانی به وجود آمده است، بسیاری از هواداران تیم نفت آبادان و کادر فنی را تشویق می‌کنند و تعدادی از هواداران هم علیه بازیکنان و کادر فنی شعار سر می‌دهند.

بازتاب را در گوگل بیشتر ببینید

نظرات کاربران

نخستین دیدگاه را درباره این خبر ثبت کنید

0 دیدگاه ثبت دیدگاه

یادآوری: نشانی ایمیل منتشر نمی‌شود و دیدگاه‌های حاوی توهین، تهمت، افترا یا واژگان نامناسب تأیید نخواهند شد.

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است

نظر شما می‌تواند شروع یک گفت‌وگوی سازنده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

از درج اطلاعات شخصی، شماره تماس و پیوندهای تبلیغاتی خودداری کنید.